Onze Diensten

Hoe kunnen wij U helpen?

Over ons

Human Bridge richt zich op kleine (10 tot 80 medewerkers) en middelgrote bedrijven (MKB), of onderdelen van grote multinationals. Human Bridge werkt vanuit de ‘bruggenbouw’-gedachte. Daarbij heeft Human Bridge oog voor beginnende organisaties, maar ook voor organisaties die sterk gegroeid zijn zonder een gestructureerde personeelsontwikkeling en de daarbij komende kosten. Gemotiveerde en bekwame medewerkers leiden tot betere prestaties van de organisatie.

Samen op zoek naar oplossingen

Samen met de ondernemer/directie zoeken naar een goede oplossing m.b.t. personele problemen of organisatievraagstukken. Uitbrengen van advies en eventueel opstarten van de gewenste veranderingen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de opdrachtgever, de leidinggevenden en betrokken medewerkers.

HR advies

Op afgesproken momenten heeft u een HR adviseur in huis. Alle lopende zaken m.b.t. uw personeel worden uitgevoerd en bijgehouden. Dat scheelt een hoop tijd en zorgen! U wordt ontzorgd en uw personeel heeft een vast aanspreekpunt.

Interim-werkzaamheden

Hierbij kunt u denken aan het invullen van een zwangerschapsverlof, het invullen van de HR afdeling bij langdurige ziekte of tijdens een wervings proces, als extra capaciteit op de HR afdeling ivm extra drukte of projecten. Er zijn ruime referenties aanwezig van interim werkzaamheden in de functie van P&O Manager, HR Manager, Senior Personeelsadviseur.

Duurzame Inzetbaarheid

Human Bridge kan ook beleid m.b.t. Duurzame inzetbaarheid van het personeel voor u ontwikkelen. Meestal gaat een werknemersonderzoek of bedrijfsscan hieraan vooraf. Doet u er al alles aan om uw personeel langdurig inzetbaar, gezond en gemotiveerd te houden? Is er sprake van een veilige cultuur? Human Bridge gaat de opties graag met u na.

Management Drives

het uitvoeren van individuele kleurentesten (management drives) en het toelichten van de rapportage aan de kandidaat. Dit kan gebeuren bij aanname, bij persoonlijke ontwikkeling of bij conflicten. Ook is het mogelijk om voor groepen kleurentesten te organiseren. Hierbij worden de individuele profielen bekeken en geplaatst binnen het team waarbinnen men werkt. Dit geeft veel informatie aan het hele team en is een waardevolle toevoeging voor de effectiviteit van het team.

Waardevolle P&O Instrumenten

Human Bridge draagt zorg voor het ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten en beleid, gericht op de bedrijfsdoelstellingen. Onderstaand overzicht geeft een goed beeld waarmee Human Bridge ervaring heeft:


 • Sparring- en adviespartner voor directie of managementteam;
 • Werving en selectie van de juiste kandidaat;
 • Verzuimbeleid, verlagen verzuim en case management;
 • Opstellen van een opleidingsplan (inventarisatie en evaluatie);
 • Opstellen functieprofielen
 • Ontwikkelen en invoeren gesprekscyclus voor het personeel (beoordelen, functioneren, POP),
 • Advies over personeelsbezetting en inrichten van een P&O
 • Afdeling; Introductie nieuwe medewerkers (personeelsgids of personeelshandboek)
 • Opstellen ken- en stuurgetallen; salarisadministratie
 • Begeleiding bij opzetten en implementeren HR Systemen en tijdregistratiesystemen
 • Overleg Ondernemingsraad in verband met instemming of advies (bij grotere organisaties);
 • Trainen van leidinggevenden (workshops) in gebruik van P&
 • Instrumenten en voeren van gesprekken
 • Op orde brengen van alle HR processen in lijn met de eisen vanuit diverse kwaliteitscertificeringen.