Referenties

Onze klanten

Dr. Falk Pharma Benelux

De groei van onze organisatie en de daarbij behorende noodzakelijkheid tot een verdere specialisatie van onze personeelszaken bracht ons in contact met Human Bridge. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze voor
Ineke van Beurden door haar professionele en accurate wijze waarop zij op korte termijn onze personeelszaken heeft georganiseerd en ons heeft geadviseerd bij de structurering van ons personeelsbeleid.

Dr. Falk Pharma Benelux
Haar professionele en menselijke betrokkenheid bij de organisatie is zeer goed aangekomen en zorgt voor de gewenste tevredenheid bij onze medewerkers. Human Bridge staat voor kwaliteit in personeelszaken!.

Dick Mak
Managing Director
Dr. Falk Pharma Benelux BV


De laatste drie jaar heeft Ineke van Beurden, Human Bridge, alle taken met betrekking tot Human Resources, verder geprofessionaliseerd en voldoen we hiermee aan de laatste stand van zaken binnen HR. De afgelopen jaren waren er voldoende uitdagingen, waaronder ons pensioenstelsel, waarbij haar adviezen en inzichten een positieve bijdrage hebben geleverd. We hebben ten volle tevredenheid met elkaar samengewerkt en er samen voor gezorgd dat de organisatie door blijft ontwikkelen. Zoals Dr. Falk Pharma Benelux staat voor haar hoogwaardige medicijnen, staat Human Bridge op haar beurt voor kwaliteit in personeelszaken.

René van der Hoeven
Managing Director
Dr. Falk Pharma Benelux BV