Referenties

Onze klanten

Reede Mannaerts

In ons streven naar verdere professionalisering van onze praktijk hadden wij behoefte aan organisatie en structurering van ons personeelsbeleid. Vanaf onze eerste gesprekken is Ineke voortvarend aan de slag gegaan en inmiddels is zij niet meer weg te denken uit onze praktijk. Een belangrijke speler in ons team.

Reede Mannaerts

Ineke is een aanspreekpunt voor ieder en biedt ons veel meer dan wij aanvankelijk mogelijk voor ogen hadden.

Zij combineert een warme persoonlijkheid met een daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Zij haalt ons bij de les en houdt ons scherp. Pragmatisch en helder. Flexibel inzetbaar. Soms op de voorgrond, soms vanaf de zijlijn. Intern en extern.

Ineke doet wat zij belooft: zij ontzorgt ons.

Ik kan eigenlijk maar een nadeel bedenken van Human Bridge. Ineke heeft zich onmisbaar gemaakt.

Annabelle Mannaerts van Leijden
Tandarts Praktijk Reede Mannaerts


Als je denkt aan ‘Human Bridge’ dan denk ik aan een bruggenbouwer. En dat is wat Ineke is.

Als tandarts gaat je zorg uit naar je patiënten en schiet je eigen personeel er soms bij in. Toen ik Ineke alweer 4 jaar geleden vroeg om ons personeelsbeleid wat structuur en handen en voeten te geven, bleek dat een schot in de roos. Werd zij eerst door onze meiden met enige argwaan bekeken, wordt ze nu gewaardeerd voor haar duidelijkheid en betrokkenheid.

Wat mij betreft is zij een echte bruggenbouwer tussen management en personeel, en daarnaast voor ons als management een prima sparringpartner op beleidsniveau.

Eigenlijk zijn we gewoon heel blij met haar.

Jan Reede
Tandarts Praktijk Reede Mannaerts